Art
Utstilling. Rolf Jansson stiller ut 20-25 nye malerier. Denne gang i galleri Sensorium i Stavern

 

Graphis Magazine
Rolf Jansson ble presentert i magasinet Graphis. Graphis magazine ble startet i Sveits i 1944 og er det eldste magasinet for presentasjon av design, illustrasjon og foto. "Graphis er min bibel" sa Morten Krogvold da han tok bilder av Rolf for magasinet. Graphis er et internasjonalt magasin og blir oversatt til flere språk.

United Airlines er et av verdens største flyselskap. Vi laget coveret til deres inflight-magazine. En presentasjon av Rolf Jansson med flere illustrasjoner ble vist i dette magasinet.

Et prisbelønnet prosjekt
Det ble et vellykket illustrasjons-
prosjekt til årsmeldingen for Agresso. Samarbeidet med Bryce Bennett Communication Ltd. London sørget for et flott resultat.
 


 
Avisillustrasjon
Å tegne til avis er en stor utfordring, avistrykk har sine fordeler og begrensninger. Her kan du se påsketegninger som vi laget for avisen Vårt Land.
World of Art Magazine
har utgitt boken "121 contemporary artists". Rolf Jansson er med i boken med 9 grafiske verk.
Se hva du mener
I industriell illustrasjon dreier det seg om å synliggjøre en ide på et tidlig trinn i utviklingen.
Vi har hatt ulike oppdrag for diverse industri bedrifter. Kongsberg-gruppen er en av disse.

British Telecom
Et av våre mest prestisjetunge oppdrag var for British Telecom. Michael Peters Designgroup i London engasjerte Rolf Jansson til å gjennom-illustrere British Telecoms årsberettning. Årsmeldingen ble trykket i 2,6 mill. eksemplarer, og flere av orginaltegningene ble senere kjøpt inn av BTs hovedkontor i London.

Web-design
Vårt designstudio har gått i retning av flere web-oppdrag. En spennende utfordring..